prikaz prve stranice dokumenta Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske

Hajdari, Edita
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Hajdari, E. (2016). Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:414731

Hajdari, Edita. "Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:414731

Hajdari, Edita. "Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:414731

Hajdari, E. (2016). 'Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:414731

Hajdari E. Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 13.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:414731

E. Hajdari, "Molekularna karakterizacija autohtonih sojeva Sinorhizobium meliloti izoliranih iz različitih regija Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:414731

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.