Znanstveni rad - Pregledni rad
Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (2022), 1.; 40-49. https://doi.org/10.31727/m.24.1.1


Citirajte ovaj rad

Kiš, G., Kos, I., Bedeković, D., Širić, I., Janječić, Z. i Čurković, P. (2022). Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.. (1.), 40-49. doi: 10.31727/m.24.1.1

Kiš, Goran, et al. "Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 1., 2022, str. 40-49. https://doi.org/10.31727/m.24.1.1

Kiš, Goran, Ivica Kos, Dalibor Bedeković, Ivan Širić, Zlatko Janječić i Petar Čurković. "Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 1. (2022): 40-49. https://doi.org/10.31727/m.24.1.1

Kiš, G., et al. (2022) 'Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(1.), str. 40-49. doi: 10.31727/m.24.1.1

Kiš G, Kos I, Bedeković D, Širić I, Janječić Z, Čurković P. Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022. [pristupljeno 29.04.2024.];24.(1.):40-49. doi: 10.31727/m.24.1.1

G. Kiš, I. Kos, D. Bedeković, I. Širić, Z. Janječić i P. Čurković, "Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 1., str. 40-49, 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:386271. [Citirano: 29.04.2024.]