diplomski rad
Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu

Nikšić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Nikšić, A. (2023). Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:800682

Nikšić, Ana. "Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:800682

Nikšić, Ana. "Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:800682

Nikšić, A. (2023). 'Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:800682

Nikšić A. Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:800682

A. Nikšić, "Utjecaj razine proteina u obroku na metabolički status svinja u tovu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:800682