Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Lukinić, J. (2023). Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:661915
Lukinić, Jurica. "Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:661915
Lukinić, Jurica. "Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:661915
Lukinić, J. (2023). 'Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:661915
Lukinić J. Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:661915
J. Lukinić, "Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:661915