diplomski rad
Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka

Gulan, Karla
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Gulan, K. (2023). Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan, Karla. "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan, Karla. "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan, K. (2023). 'Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

Gulan K. Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 10.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

K. Gulan, "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.