Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Gulan, K. (2023). Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749
Gulan, Karla. "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749
Gulan, Karla. "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749
Gulan, K. (2023). 'Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749
Gulan K. Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749
K. Gulan, "Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:645749