Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Murtić, D. (2023). Senzorska evaluacija čipsa od tradicionalnih sorti jabuke iz kolekcijskog nasada Šašinovec (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:044740
Murtić, Dora. "Senzorska evaluacija čipsa od tradicionalnih sorti jabuke iz kolekcijskog nasada Šašinovec." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:044740
Murtić, Dora. "Senzorska evaluacija čipsa od tradicionalnih sorti jabuke iz kolekcijskog nasada Šašinovec." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:044740
Murtić, D. (2023). 'Senzorska evaluacija čipsa od tradicionalnih sorti jabuke iz kolekcijskog nasada Šašinovec', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:044740
Murtić D. Senzorska evaluacija čipsa od tradicionalnih sorti jabuke iz kolekcijskog nasada Šašinovec [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:044740
D. Murtić, "Senzorska evaluacija čipsa od tradicionalnih sorti jabuke iz kolekcijskog nasada Šašinovec", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:044740