prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)
Rad dostupan nakon 2024-10-03
diplomski rad
Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)

Kostović, Anđela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Kostović, A. (2023). Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808

Kostović, Anđela. "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808

Kostović, Anđela. "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808

Kostović, A. (2023). 'Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808

Kostović A. Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 23.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808

A. Kostović, "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808