Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija
Citirajte ovaj rad
Radić, T. (2023). Mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda ribarstva i akvakulture (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:789013
Radić, Tomislav. "Mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda ribarstva i akvakulture." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:789013
Radić, Tomislav. "Mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda ribarstva i akvakulture." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:789013
Radić, T. (2023). 'Mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda ribarstva i akvakulture', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:789013
Radić T. Mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda ribarstva i akvakulture [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:789013
T. Radić, "Mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda ribarstva i akvakulture", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:789013