Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Klepo, M. (2023). Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:085494
Klepo, Marko. "Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:085494
Klepo, Marko. "Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:085494
Klepo, M. (2023). 'Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:085494
Klepo M. Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:085494
M. Klepo, "Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:085494