diplomski rad
Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)

Marić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Marić, A. (2023). Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484

Marić, Ana. "Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484

Marić, Ana. "Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484

Marić, A. (2023). 'Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484

Marić A. Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 29.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484

A. Marić, "Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484