Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Opće stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Szabo, I. (2023). Selekcija svinja na svojstva robusnosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822529
Szabo, Ivan. "Selekcija svinja na svojstva robusnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822529
Szabo, Ivan. "Selekcija svinja na svojstva robusnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822529
Szabo, I. (2023). 'Selekcija svinja na svojstva robusnosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822529
Szabo I. Selekcija svinja na svojstva robusnosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822529
I. Szabo, "Selekcija svinja na svojstva robusnosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822529