prikaz prve stranice dokumenta Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja

Huzanić, Katarina (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Huzanić, K. (2016). Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić, Katarina. "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić, Katarina. "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić, K. (2016). 'Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

Huzanić K. Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 04.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043

K. Huzanić, "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043