Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Huzanić, K. (2016). Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043
Huzanić, Katarina. "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043
Huzanić, Katarina. "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043
Huzanić, K. (2016). 'Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043
Huzanić K. Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043
K. Huzanić, "Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:336043