Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda

Augustinović, Andrija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Augustinović, A. (2022). Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, Andrija. "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, Andrija. "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, A. (2022). 'Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović A. Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

A. Augustinović, "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643