Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad
Stanišak, T. (2022). Količina željeza i kalcija u mandarini na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989678
Stanišak, Tea. "Količina željeza i kalcija u mandarini na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989678
Stanišak, Tea. "Količina željeza i kalcija u mandarini na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989678
Stanišak, T. (2022). 'Količina željeza i kalcija u mandarini na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989678
Stanišak T. Količina željeza i kalcija u mandarini na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 11.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989678
T. Stanišak, "Količina željeza i kalcija u mandarini na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989678