Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Sjemenarstvo
Citirajte ovaj rad
Klarin, K. (2022). Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372
Klarin, Kim. "Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372
Klarin, Kim. "Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372
Klarin, K. (2022). 'Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.03.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372
Klarin K. Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.03.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372
K. Klarin, "Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372