Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata

Mira Živković (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Živković, M. (2016). Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109

Živković, Mira. "Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109

Živković, Mira. "Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109

Živković, M. (2016). 'Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109

Živković M. Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 14.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109

M. Živković, "Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109