Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Oplemenjivanje bilja, genetika i biometrika
Citirajte ovaj rad
Srebačić, D. (2022). Utjecaj ekstremnog zasušivanja na biokemijske i fiziološke značajke sadnica kapara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:994990
Srebačić, Dario. "Utjecaj ekstremnog zasušivanja na biokemijske i fiziološke značajke sadnica kapara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:994990
Srebačić, Dario. "Utjecaj ekstremnog zasušivanja na biokemijske i fiziološke značajke sadnica kapara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:994990
Srebačić, D. (2022). 'Utjecaj ekstremnog zasušivanja na biokemijske i fiziološke značajke sadnica kapara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:994990
Srebačić D. Utjecaj ekstremnog zasušivanja na biokemijske i fiziološke značajke sadnica kapara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:994990
D. Srebačić, "Utjecaj ekstremnog zasušivanja na biokemijske i fiziološke značajke sadnica kapara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:994990