Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Travnikar, N. (2021). Osjetljivost pupova jabuke na niske temperature (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:877809
Travnikar, Narcisa. "Osjetljivost pupova jabuke na niske temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:877809
Travnikar, Narcisa. "Osjetljivost pupova jabuke na niske temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:877809
Travnikar, N. (2021). 'Osjetljivost pupova jabuke na niske temperature', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:877809
Travnikar N. Osjetljivost pupova jabuke na niske temperature [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:877809
N. Travnikar, "Osjetljivost pupova jabuke na niske temperature", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:877809