Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Mikuličin, V. (2021). Nutritivni potencijal i sadržaj specijaliziranih metabolita jestivih vrsta cvijeća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499477
Mikuličin, Vida. "Nutritivni potencijal i sadržaj specijaliziranih metabolita jestivih vrsta cvijeća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499477
Mikuličin, Vida. "Nutritivni potencijal i sadržaj specijaliziranih metabolita jestivih vrsta cvijeća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499477
Mikuličin, V. (2021). 'Nutritivni potencijal i sadržaj specijaliziranih metabolita jestivih vrsta cvijeća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499477
Mikuličin V. Nutritivni potencijal i sadržaj specijaliziranih metabolita jestivih vrsta cvijeća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499477
V. Mikuličin, "Nutritivni potencijal i sadržaj specijaliziranih metabolita jestivih vrsta cvijeća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:499477