Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Gradinšćak, A. (2021). Antimikrobna aktivnost zelenih otapala iz skupine estera (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711851
Gradinšćak, Andrea. "Antimikrobna aktivnost zelenih otapala iz skupine estera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711851
Gradinšćak, Andrea. "Antimikrobna aktivnost zelenih otapala iz skupine estera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711851
Gradinšćak, A. (2021). 'Antimikrobna aktivnost zelenih otapala iz skupine estera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711851
Gradinšćak A. Antimikrobna aktivnost zelenih otapala iz skupine estera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711851
A. Gradinšćak, "Antimikrobna aktivnost zelenih otapala iz skupine estera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:711851