Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Božurić, N. (2021). Nutritivni potencijal i sadržaj fitokemikalija organskog ostatka od jabuke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586637
Božurić, Nina. "Nutritivni potencijal i sadržaj fitokemikalija organskog ostatka od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586637
Božurić, Nina. "Nutritivni potencijal i sadržaj fitokemikalija organskog ostatka od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586637
Božurić, N. (2021). 'Nutritivni potencijal i sadržaj fitokemikalija organskog ostatka od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586637
Božurić N. Nutritivni potencijal i sadržaj fitokemikalija organskog ostatka od jabuke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586637
N. Božurić, "Nutritivni potencijal i sadržaj fitokemikalija organskog ostatka od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586637