Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad
Rehak, M. (2021). Količina kalija i magnezija u mandarini na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:289147
Rehak, Morana. "Količina kalija i magnezija u mandarini na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:289147
Rehak, Morana. "Količina kalija i magnezija u mandarini na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:289147
Rehak, M. (2021). 'Količina kalija i magnezija u mandarini na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:289147
Rehak M. Količina kalija i magnezija u mandarini na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:289147
M. Rehak, "Količina kalija i magnezija u mandarini na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:289147