Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Filaković, K. (2016). Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković, Klara. "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković, Klara. "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković, K. (2016). 'Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković K. Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
K. Filaković, "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174