Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Škrljak, S. (2021). Smjernice za suvremenu proizvodnju gljive shii-take (Lentinula edodes) u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345299
Škrljak, Stjepan. "Smjernice za suvremenu proizvodnju gljive shii-take (Lentinula edodes) u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345299
Škrljak, Stjepan. "Smjernice za suvremenu proizvodnju gljive shii-take (Lentinula edodes) u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345299
Škrljak, S. (2021). 'Smjernice za suvremenu proizvodnju gljive shii-take (Lentinula edodes) u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345299
Škrljak S. Smjernice za suvremenu proizvodnju gljive shii-take (Lentinula edodes) u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345299
S. Škrljak, "Smjernice za suvremenu proizvodnju gljive shii-take (Lentinula edodes) u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:345299