Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Menadžment i ruralno poduzetništvo
Citirajte ovaj rad
Deak, I. (2021). Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978
Deak, Ivana. "Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978
Deak, Ivana. "Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978
Deak, I. (2021). 'Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978
Deak I. Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978
I. Deak, "Uloga inovativnosti u konzumaciji sushija kod potrošača u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176978