Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Stojanović, T. (2021). Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581277
Stojanović, Tena. "Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581277
Stojanović, Tena. "Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581277
Stojanović, T. (2021). 'Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581277
Stojanović T. Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581277
T. Stojanović, "Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581277