Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Kočmar, V. (2021). Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320
Kočmar, Viktorija. "Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320
Kočmar, Viktorija. "Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320
Kočmar, V. (2021). 'Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320
Kočmar V. Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320
V. Kočmar, "Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320