Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Radović, P. (2016). Morfološka svojstva plodova i koštica introduciranih sorti maslina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:405369
Radović, Pavao. "Morfološka svojstva plodova i koštica introduciranih sorti maslina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:405369
Radović, Pavao. "Morfološka svojstva plodova i koštica introduciranih sorti maslina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:405369
Radović, P. (2016). 'Morfološka svojstva plodova i koštica introduciranih sorti maslina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:405369
Radović P. Morfološka svojstva plodova i koštica introduciranih sorti maslina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:405369
P. Radović, "Morfološka svojstva plodova i koštica introduciranih sorti maslina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:405369