Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Opće stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Žilić, J. (2016). Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345
Žilić, Jelena. "Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345
Žilić, Jelena. "Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345
Žilić, J. (2016). 'Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345
Žilić J. Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345
J. Žilić, "Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345