Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Colić, L. (2020). Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781
Colić, Lea. "Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781
Colić, Lea. "Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781
Colić, L. (2020). 'Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781
Colić L. Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 07.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781
L. Colić, "Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781