Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Glaser, T. (2020). Potrošačke navike i stavovi o održivim prehrambenim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:199407
Glaser, Tara. "Potrošačke navike i stavovi o održivim prehrambenim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:199407
Glaser, Tara. "Potrošačke navike i stavovi o održivim prehrambenim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:199407
Glaser, T. (2020). 'Potrošačke navike i stavovi o održivim prehrambenim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:199407
Glaser T. Potrošačke navike i stavovi o održivim prehrambenim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:199407
T. Glaser, "Potrošačke navike i stavovi o održivim prehrambenim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:199407