prikaz prve stranice dokumenta Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Vrtodušić, R. (2020). Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:341185

Vrtodušić, Rea. "Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:341185

Vrtodušić, Rea. "Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:341185

Vrtodušić, R. (2020). 'Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:341185

Vrtodušić R. Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:341185

R. Vrtodušić, "Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti krušaka s područja Karlovačke županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:341185