Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Hofer, S. (2020). Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:446776
Hofer, Simona. "Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:446776
Hofer, Simona. "Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:446776
Hofer, S. (2020). 'Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:446776
Hofer S. Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:446776
S. Hofer, "Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:446776