Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Emanović, Z. (2019). Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović, Zrinka. "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović, Zrinka. "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović, Z. (2019). 'Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Emanović Z. Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991
Z. Emanović, "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991