prikaz prve stranice dokumenta Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa

Kocek, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Kocek, M. (2019). Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek, Matea. "Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek, Matea. "Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek, M. (2019). 'Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

Kocek M. Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

M. Kocek, "Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:107562

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.