Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Ćurćić, M. (2019). Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791
Ćurćić, Marina. "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791
Ćurćić, Marina. "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791
Ćurćić, M. (2019). 'Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791
Ćurćić M. Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791
M. Ćurćić, "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791