Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Jašarević, R. (2019). Biotehnološki značajne vrste roda Bacillus spp. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:164718
Jašarević, Rija. "Biotehnološki značajne vrste roda Bacillus spp.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:164718
Jašarević, Rija. "Biotehnološki značajne vrste roda Bacillus spp.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:164718
Jašarević, R. (2019). 'Biotehnološki značajne vrste roda Bacillus spp.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:164718
Jašarević R. Biotehnološki značajne vrste roda Bacillus spp. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:164718
R. Jašarević, "Biotehnološki značajne vrste roda Bacillus spp.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:164718