diplomski rad
Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe

Maja Babić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo
Citirajte ovaj rad...

Babić, M. (2016). Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić, Maja. "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić, Maja. "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić, M. (2016). 'Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

Babić M. Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289

M. Babić, "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289