Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Kompes, P. (2019). Učinak temperature sušenja na kvalitativna svojstva i boju cvatova bazge (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:430267
Kompes, Petra. "Učinak temperature sušenja na kvalitativna svojstva i boju cvatova bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:430267
Kompes, Petra. "Učinak temperature sušenja na kvalitativna svojstva i boju cvatova bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:430267
Kompes, P. (2019). 'Učinak temperature sušenja na kvalitativna svojstva i boju cvatova bazge', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:430267
Kompes P. Učinak temperature sušenja na kvalitativna svojstva i boju cvatova bazge [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:430267
P. Kompes, "Učinak temperature sušenja na kvalitativna svojstva i boju cvatova bazge", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:430267