Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Opća proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad
Kujundžić, I. (2019). Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174
Kujundžić, Ivana. "Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174
Kujundžić, Ivana. "Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174
Kujundžić, I. (2019). 'Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174
Kujundžić I. Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174
I. Kujundžić, "Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174