prikaz prve stranice dokumenta Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača

Vargek, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Vargek, M. (2019). Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, Mateja. "Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, Mateja. "Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek, M. (2019). 'Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

Vargek M. Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620

M. Vargek, "Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:828620