Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Rusan, V. (2019). Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211
Rusan, Valentina. "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211
Rusan, Valentina. "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211
Rusan, V. (2019). 'Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211
Rusan V. Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211
V. Rusan, "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211