prikaz prve stranice dokumenta Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje

Ravlić, Zvjezdana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Ravlić, Z. (2018). Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685

Ravlić, Zvjezdana. "Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685

Ravlić, Zvjezdana. "Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685

Ravlić, Z. (2018). 'Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685

Ravlić Z. Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 10.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685

Z. Ravlić, "Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.