Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Ravlić, Z. (2018). Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685
Ravlić, Zvjezdana. "Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685
Ravlić, Zvjezdana. "Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685
Ravlić, Z. (2018). 'Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685
Ravlić Z. Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685
Z. Ravlić, "Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:567685