diplomski rad
Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji

Maja Miljković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad...

Miljković, M. (2018). Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428

Miljković, Maja. "Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428

Miljković, Maja. "Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428

Miljković, M. (2018). 'Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428

Miljković M. Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 23.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428

M. Miljković, "Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:843428