Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Blažur, K. (2018). Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur, Klara. "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur, Klara. "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur, K. (2018). 'Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur K. Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 13.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
K. Blažur, "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051