Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Opća proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad
Vrankić, I. (2018). Količina kalcija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298087
Vrankić, Ivana. "Količina kalcija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298087
Vrankić, Ivana. "Količina kalcija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298087
Vrankić, I. (2018). 'Količina kalcija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298087
Vrankić I. Količina kalcija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298087
I. Vrankić, "Količina kalcija u narančasto obojenom korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:298087