Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Melioracije
Citirajte ovaj rad
Galić, G. (2018). Kvantitativna infracrvena termografija kao alat za motrenje vodnog statusa vinove loze (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670549
Galić, Gojko. "Kvantitativna infracrvena termografija kao alat za motrenje vodnog statusa vinove loze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670549
Galić, Gojko. "Kvantitativna infracrvena termografija kao alat za motrenje vodnog statusa vinove loze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670549
Galić, G. (2018). 'Kvantitativna infracrvena termografija kao alat za motrenje vodnog statusa vinove loze', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670549
Galić G. Kvantitativna infracrvena termografija kao alat za motrenje vodnog statusa vinove loze [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670549
G. Galić, "Kvantitativna infracrvena termografija kao alat za motrenje vodnog statusa vinove loze", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670549