prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina

Milković, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Milković, A. (2018). Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković, Anamarija. "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković, Anamarija. "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković, A. (2018). 'Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković A. Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

A. Milković, "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831