Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Petković, F. Z. (2018). Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146
Petković, Fran Zvonimir. "Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146
Petković, Fran Zvonimir. "Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146
Petković, F. Z. (2018). 'Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146
Petković FZ. Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146
F. Z. Petković, "Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146