Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Volf, J. (2017). Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532
Volf, Jasmina. "Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532
Volf, Jasmina. "Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532
Volf, J. (2017). 'Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532
Volf J. Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532
J. Volf, "Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532